Reference

Oglejte si seznam podjetij, ki nam zaupajo. Naše zadovoljne stranke so najboljša garancija, da boste z nami zadovoljni tudi vi!

vec

Novosti

Novosti iz naše proizvodnje.

vec

Povpraševanje

Imate vprašanje? Pošljite nam ga in z veseljem vam bomo odgovorili!

vec

Montažni balkon

 

Prostor za druženje, branje ali mini vrt. Če ga še nimate, si ga lahko omislite tudi z našo pomočjo.

montažni balkon

Montažni balkon je odlična rešitev pri adaptaciji starejših objektov ali podstrešnih stanovanj in nadgradnji obstoječih objektov. Zlasti, če si želite, da bi bil morebitni poseg v objekt čim manjši.

Med drugim je potrebno poudariti, da so balkoni del hiše ali stanovanja, na katerega pri energijski obnovi pogosto pozabimo.
Ena od možnosti je dobra izolacija, če to ni mogoče pa enostavno odstranitev in nadomestitev z montažno različico. Tako je balkon popolnoma ločen od zunanjega toplotnega ovoja hiše in ga nikjer ne prebada, temveč je celotna konstrukcija s posebnimi vmesniki ali kako drugače preprosto naslonjena na zunanji zid.

Priporočamo (lahko) kovinsko konstrukcijo, ki je dobro zaščitena pred korozijo. To je lahko nerjavno jeklo (INOX) ali kakovostno barvano ali vroče pocinkano železo.

Skratka, če imate sodobno energijsko varčno hišo, (mansardno) stanovanje brez balkona ali pa bi želeli balkon, ki ne bi bil oprt na spodnji balkon, potem smo pravi naslov za vas. Cena balkona je odvisna od več dejavnikov, zato nas za točen cenik kontaktirajte.

 

poziv